festivaalin tekevät

Talkoolaiset

Hiljaisuus-festivaalia on järjestämässä joka vuosi joukko talkoolaisia. Jos haluat olla osa Hiljaisuus-festivaalin talkoolaisyhteisöä, laita meille viestiä alla olevan linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.

Vuoden 2018 Hiljaisuus-festivaalin talkoolaiset on valittu. Kaikille hakeneille on lähetetty sähköpostia. Jos et ole saanut postia Hiljaisuus-festivaalilta talkootyöhön liittyen, ole yhteydessä festivaalin tuottajaan (jonna@hiljaisuusfestivaali.fi)

Talkootyö Hiljaisuus-festivaalilla saa useat aiempien vuosien talkoolaisista palaamaan Kaukosen festivaalin kulisseihin yhä uudestaan.

haemme

Haemme talkoolaisia ensisijaisesti 4.6.-10.6. väliselle ajalle. Talkoolaiset ovat mukana tapahtuman käytännön järjestelyissä ennen festivaalia ja festivaalin aikana. Jokaiselle talkoolaiselle osoitetaan oma vastuuhenkilönsä joka opastaa käytännön töissä. Talkoolaisten työtehtävät vaihtelevat esitysteknisestä rakentamisesta, lipunmyyntiin, siivoukseen, kuljetuksiin sekä keittiötyöskentelyyn. Osa talkootöistä on mahdollista tehdä etukäteen. Talkootyö on 6-8 tuntia vuorokaudessa.

Tarjoamme 7 vrk talkoolaisille

  • aamupala, lounas sekä illallinen
  • yhteismajoitus
  • maksuton sisäänpääsy tapahtumiin vapaa-ajalla (esitykset joissa on tilaa)

Vastaamme kysymyksiin mielellämme!

Festivaalituottaja Jonna Leppänen jonna@hiljaisuusfestivaali.fi