Reidar


Monitaiteinen konsertti

Hiljaisuus-Reidar_tapahtumakuva.jpg

liput | tickets
22,50€/ 25€

Esitys on osa kahden teoksen kokonaisuutta IMPROVISAATION ÄÄRILLÄ - INSTANT COMPOSITIONS. tapahtumalippu oikeuttaa pääsyn Anatomical Marathon ja Reidar -esityksiin perjantai-iltana 9.6.

THE performance IS  PART OF AN EVENT IMPROVISAATION ÄÄRILLÄ - INSTANT COMPOSITIONS CONSISTING OF TWO WORKS. THE EVENT TICKET GIVES ADMISSION TO Anatomical Marathon performance and  reidar cross-disciplinary CONCERT on friday june 9th. 

laulu ja sello | vocal and cello
Anni Elif Egecioglu

sähkökitara | electronic guitar
Timo Kämäräinen

trumpetti ja elektroniikka | trumpet and electronics
Verneri Pohjola

trapetsi | trapeze
Matleena Laine

Kesto | duration
60 min

 
 

pe 8.6. klo 19:30
kaukosen työväentalo

"Reidar" on neljän improvisaation taitajan yhteistyönä syntynyt monitaiteinen konsertti. Se on osa "Improvisaation äärillä - Instant Compositions" -kokonaisuutta, joka nähdään Kaukosen työväentalolla perjantai-iltana. Tämän kahden teoksen kokonaisuuden voi nähdä vain kerran!

Trumpetisti Verneri Pohjola, laulaja-sellisti Anni Elif Egecioglu ja kitaristi Timo Kämäräinen luovat Hiljaisuus-festivaalille värien ja aistien kyllästämän esityksen yhdessä festivaalitaiteilija Matleena Laineen kanssa.

Reidar Särestöniemen teoksista innoituksensa saaneen musiikin on säveltänyt Verneri Pohjola Trio. Sirkustaiteilija Laineen ja Trion yhteistyö on toteutettu Kaukosessa ja sen keskiössä on improvisaation hetkessä viipyminen.

 


fri june 8th at 7:30 pm
kaukonen community hall

Coming soon...