Tuomas Norvio & työryhmä

!PIIT the m box

Norvio_Photo_by_Minna_Hatinen

liput | tickets
11,50€ / 15€


konsepti, elektroninen ääni ja visuaalinen koodaus | concept, electronic sound and visual coding
Tuomas Norvio

sekä

kehysharppu
Emil Holmström

viola da gamba ja lausunta | viola da gamba and reading
Mikko Perkola

tanssi ja liike | dance and movement
Saara Norvio

 
 

su 9.6. klo 02.00
ojanperän halli

!PIIT the m box on äänitaiteilija Tuomas Norvion ja työryhmän audio-visuaalinen ambient-paukekonsertti, jossa on esityksellisiä ja klubimaisia elementtejä. Konsertti syntyy musiikista ja äänen kanssa yhdessä konehallin seinillä ja lattialla elävistä projisoinneista.

Konsertissa kuullaan Emil Holmströmin soittamaa maalailevaa kehysharppua, Mikko Perkolan kuulasta gambaa ja säkeitä aggressivisen maskuliinisuuden purkamisesta. Saara Norvion tanssi on kineettinen ja tilallinen osa konserttia sekä oma sovituksensa kuultavasta äänestä ja tunnelmasta.

Tapahtuma voi kestää tunnin ja voi jatkua tunnelmasta riippuen pidempäänkin.

tuomasnorvio.net


sun june 9th
ojanperä hall

!PIIT the m box is an audio-visual, ambient m-box concert with performance and club-like elements by sound artist Tuomas Norvio. It is the product of music and live projections on the machine room walls and floor.

On the programme will be Emil Holmström playing a mood-painting frame harp, Mikko Perkola on a silvery viola da gamba, and outbursts of aggressive masculinity. Saara Norvio’s dancing is a kinetic and spatial part of the concert and an adaptation of the ambient sound and mood.

The event may last an hour or longer, depending on the mood.