Liput

Hiljaisuus-festivaalin lipunmyynti käynnistyy perjantaina 9.3.2018 Tiketin myyntipisteissä sekä osoitteessa www.tiketti.fi.

Ensimmäisenä myyntiin tulevat festivaalipassit ja sarjaliput sekä Hiljaisuuden vuodenajat -konsertti. Lippuja myynnissä rajallinen määrä.


 

Festivaalipassi

Festivaalipassilla voit osallistua kaikkiin Hiljaisuus-festivaalin tapahtumiin Kaukosen kylässä ja Kittilän keskustassa 6.-10.6.2018 lukuun ottamatta Hiljaisuuden Vuodenajat -konsertteja Särestöniemessä 9.6.

Festivaalipassilla pääset ensimmäisten joukossa sisään esityksiin ja konsertteihin, ja varmistat näin parhaat paikat seurata esityksiä. Passi sisältää myös kuljetukset Kaukosen kylän ja Kittilän välillä myöhemmin ilmoitettavan aikataulun mukaisesti.

Paperinen lippu vaihdetaan laminoituun kaulapassiin Hiljaisuus-festivaalin INFO-pisteessä 6.6.2018 alkaen.

hinta 164€ (sis.palvelumaksut)

 

Sarjalippu

Sarjalippu sisältää neljä pääsylippua valitsemiisi Hiljaisuus-festivaalin tapahtumiin lukuun ottamatta Hiljaisuuden vuodenajat -konsertteja Särestöniemessä 9.6.

Voit lunastaa yksittäiset tapahtumaliput sarjalippusi koodilla, kun koko ohjelmisto on julkistettu. Kun varaat yksittäiset tapahtumalippusi 23.5.2018 mennessä, varmistat paikkasi myyntitilanteesta riippumatta.

Sarjalippu ei ole henkilökohtainen, joten voit halutessasi lunastaa sillä liput esimerkiksi koko perheellesi yhteen festivaaliohjelmiston esitykseen. Sarjalippuja on myynnissä rajoitettu määrä.

hinta 63,50€ (sis. palvelumaksut)

 

Yksittäiset tapahtumaliput

Jokaiseen Hiljaisuus-festivaalin tapahtumaan voi myös ostaa yksittäisen pääsylipun. Yksittäiset tapahtumaliput tulevat myyntiin maaliskuun aikana.

hinta 11,50-32,50€ (sis.palvelumaksut)

 

Lipunmyyntipaikat

Tiketin verkkokauppa 

9.3.2018 alkaen

Hiljaisuus-festivaalin passien ja sarjalippujen myynti käynnistyy perjantaina 9.3.2018 klo 9.00. Hiljaisuus-festivaalin lippuja voi ostaa Tiketin verkkokaupasta koska tahansa aina festivaalin avajaispäivään saakka. Verkkokaupan löydät osoitteesta www.tiketti.fi.


Tiketin toimipisteet ja R-kioskit

9.3.2018 alkaen

Hiljaisuus-festivaalin lippuja voi ostaa Tiketin toimipisteistä ja R-kioskeilta kautta Suomen. Tarkemmat tiedot Tiketin lipunmyynntipisteistä löytyy osoitteesta www.tiketti.fi.


Kaukosen Työväentalo 

6.-10.6.2018 

Hiljaisuus-festivaalin lippuja voi ostaa festivaali-INFOsta Kaukosen työväentalolta 6.-10.6.2018. Hiljaisuusfestivaalin INFO on avoinna keskiviikosta lauantaihin klo 10-20. INFOssa maksuvälineinä käyvät käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Tiketin hyväksymät kulttuurisetelit.


Esityspaikat tuntia ennen esitystä

6.-10.6.2018

Lisäksi jokaiselta esityspaikalta voi ostaa esityslippuja. Lipunmyynti esityspaikoilla alkaa aina tuntia ennen esitystä. Lipunmyynnissä maksuvälineinä käyvät käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Tiketin hyväksymät kulttuurisetelit.
 

Kulttuurisetelit

Festivaalilippuja voi maksaa myös Tiketin hyväksymillä kulttuuriseteleillä sekä Tiketin myyntipisteissä että Kaukosen työväentalolla ja tapahtumapaikoilla. Lue lisää