Cart 0
 

kaukosen kylä, kittilä

Hiljaisuus-festivaali
6.–9.6.2018

20160610_SilenceFestival_7U6A2305_lowres.jpg

kahdeksas vuosittainen monitaiteinen

Hiljaisuus-festivaali

Hiljaisuus-festivaali täytti kesäkuun toisella viikolla Kaukosen kylän korkeatasoisilla esityksillä, konserteilla ja näyttelyillä. Kahdeksas Hiljaisuus-festivaali kokosi kiinnostavia taiteilijoita Suomesta, Ruotsista ja Ranskasta sekä festivaaliyleisöä lähialueilta ja kauempaakin. Lämmin kesäsää helli festivaaliväkeä  ja vihreys levisi Kaukoseen festivaaliviikon aikana. Kaikki Kaukosen esitykset ja konsertit olivat viimeistä penkkiä myöten täynnä. Kiitos upeasta festivaalista kaikille kävijöille, taiteilijoille, yhteistyökumppaneille ja talkoolaisille. Ensi vuonna Hiljaisuus-festivaali järjestetään 6.-9.6.2018. Nähdään taas Kaukosessa! Lue lisää

 
 
 
Hiljaisuus Festivaali 11.6.2017 - Day 6 - Jouni Ihalainen-40.jpg

Kannatusjäsenyys

 

Haluaisitko liittyä Taiteilijayhdistys Hiljaisuus ry:n kannatusjäseneksi? Kannatusjäsenenä tuet yhdistyksen toimintaa ja mahdollistat muun muassa vuosittaisen Hiljaisuus-festivaalin toteuttamista Kittilän Kaukosessa.
Lue lisää kannatusjäsenyydestämme. 

 
 
Hiljaisuus Festivaali 10.6.2017 - Day 5 - Jouni Ihalainen-18.jpg

sijainti

Kaukonen, Kittilä

 

Kaukosen kylän kaunis maisema tupineen ja kylänraitteineen tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön festivaalille. Kylän halki virtaava Ounasjoki luo erityistä tunnelmaa ja saa vuosittain myös roolin festivaaliohjelmistossa.

 
 
 
Hiljaisuus-Festivaali_2017_Kaukonen_by_Jouni-Ihalainen.jpg